1. Home
  2. Partners
  3. Projecten
  4. Project Opstarten
  5. Welke stappen doorloopt de deelnemer als zij deelnemen aan een project?

Welke stappen doorloopt de deelnemer als zij deelnemen aan een project?

Nadat je de deelnemers hebt uitgenodigd voor jouw project moeten zij een aantal stappen doorlopen voor zij aan de slag kunnen.

Landingspagina

Als eerst komen deelnemers op een landingspagina terecht. Op deze pagina kun je informatie geven over het project of de registratieprocedure.

De tekst die je op deze pagina ziet kun je per project aanpassen en personaliseren om optimaal aan te sluiten bij de deelnemers van dit project. Hiervoor gebruik je de Introduction Title en Introduction velden die je kunt instellen bij het aanmaken van een project.

Deelnemers kunnen vervolgens verder door te klikken op de knop ‘volgende’.

Uitleg JOHAN

Als medewerkers al een JOHAN-account hebben, dan kunnen zij via ‘Ik heb al een JOHAN account’ inloggen om verder te gaan. Deelnemers die nieuw bij JOHAN zijn kunnen klikken op ‘Account maken’ om verder te gaan.

Account aanmaken

Deelnemers die op de knop ‘Account maken’ hebben geklikt komen op de pagina terecht waar zij hun JOHAN-account kunnen aanmaken. Dit is hun persoonlijke account, los van werkgever of dienstverlener.

De deelnemer gaat op deze pagina ook akkoord met de privacyverklaring van JOHAN voor het aanmaken van het account en kan na het invullen van alle gegevens op ‘Doorgaan’ klikken om verder te gaan.

JOHAN-homepagina

Nu komt de deelnemer direct op de JOHAN-homepagina terecht. Een deelnemer is hierdoor dus binnen drie stappen binnen in het dashboard en ziet hier direct de tijdslijn met activiteiten klaarstaan.

De eerste twee items op de tijdslijn zullen zijn:

1. De uitnodiging voor het project.
  2. de optie om het account te beveiligen door een een dubbele verificatie in te stellen.

Project accepteren, werkgever bevestigen

Als eerst dient de deelnemer te bevestigen dat hij voor de werkgever werkt die aan het project gekoppeld is:

Wanneer de deelnemer akkoord gaat, kan een deelnemer eventueel ingestelde tags bevestigen. Vervolgens dient de deelnemer het project te accepteren.

Project deelname bevestigen

De deelnemer dient hier akkoord te gaan met de privacyverklaring van de uitvoerder van het project en bevestigt hier dat hij deel wilt nemen aan het project.

Je kunt hier nu specifieke informatie over een privacyverklaring toevoegen indien je dat wilt.

JOHAN-homepagina (vervolg)

De deelnemer keert nu terug naar de JOHAN-homepagina. De uitnodiging voor het project is hier vervangen door een welkomsttekst en eventuele vragenlijsten of workflows die voor de deelnemer zijn klaargezet.

Ook kan de deelnemer in het project en in de markt alvast kijken naar hetgeen voor hem is klaargezet. Wanneer een medewerker producten wilt kopen of vragenlijsten wil invullen, wordt er data verzameld. Vanaf dat moment dient de medewerkers een tweestapsverificatie in te stellen. Dat doet de medewerker via ‘het extra beveiligen van het account’.

Account beveiligen (e-mail)

De medewerker dient eerst zijn e-mail te verifiëren:

Account beveiligen (2-factor methode kiezen)

Na het verifiëren van het e-mailadres, krijgt de medewerker met een nieuwe feature binnen JOHAN te maken. De medewerker kan zich namelijk naast SMS ook via een authenticator app registreren.

Account beveiligen (Authenticator methode)

Als de deelnemer ervoor kiest om via een Authenticator-app te beveiligen, dan krijgt de deelnemer het volgende scherm om zich te registreren:

De deelnemer krijgt een stappenplan te zien hoe hij of zij dit kan instellen.

Account beveiligen (SMS methode)

Wanneer de medewerker zich via SMS wil registreren, dient die zich via een viercijferige code te registreren:

Wanneer alles geverifieerd is en de tweestapsverificatie is geslaagd, dan krijgt de deelnemer nog een bevestiging dat alles goed is ingesteld.

Nu het account goed beveiligd is kan de deelnemer verder gaan met het invullen van vragenlijsten of het kopen van producten.

Updated on September 19, 2022