1. Home
  2. Frequently Asked Questions
  3. Welke browser kan ik het best gebruiken?

Welke browser kan ik het best gebruiken?

Binnen onze applicatie maken wij gebruik van diverse geavanceerde functionaliteiten in het kader van optimalisatie en veiligheid. Sommige browsers (zoals Google Chrome) gaan wat sneller met deze nieuwe technieken mee dan andere browsers (zoals Internet Explorer). Hierdoor kan het zijn dat in browsers die wat ‘conservatiever’ zijn een aantal functionaliteiten iets minder werken, omdat ze deze nieuwe technieken nog niet (volledig) ondersteunen.

Om de functionaliteiten van het portaal zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken, adviseren wij gebruik te maken van een actuele versie van een ‘progressievere’ internetbrowser. Op deze pagina zie je wat de meeste actuele versie is van diverse ondersteunde browsers.

Voor vragen over het gebruikt van internetbrowsers en ondersteuning kun je contact opnemen met support@johan.nl.

Updated on October 29, 2021