Professional account aanmaken

De professional accounts van Johan zijn erop gericht om de één-op-één begeleiding te regelen. Denk hierbij aan een coach die inzage dient te hebben in de resultaten van het individu om zich voor te bereiden op het coachingsgesprek of een verpleegkundige die op basis van een health check gezondheidsadviezen wilt geven. Je maakt een professional account aan door een product aan te maken met als type professional. Dit doe je als volgt:

1. Ga in het menu naar Content –> Products.
  2. Klik op Add new product
  3. Geef minimaal naam, label en product categorie op voor het product en sla het product op.
  4. Klik vervolgens bij Product op Add new product en kies voor type Professional
  5. Voer de gegevens van de professional in. Let hierbij op het e-mailadres en telefoonnummer. Het e-mailadres wordt de gebruikersnaam van de professional en het telefoonnummer wordt gebruikt voor de 2-factor authenticatie.
  6. Het professional account is nu aangemaakt. Deze moet nog wel door ons worden geactiveerd. Stuur een mail naar support@johan.nl met het verzoek om het professional account te activeren. Vermeld hierbij het e-mailadres dat je hebt ingevoerd, zodat wij het account makkelijk kunnen vinden.

Nadat wij het account voor jullie hebben geactiveerd kan de professional zelf een wachtwoord instellen via de knop ‘Wachtwoord vergeten?’ en vervolgens inloggen in het professional account.

Updated on December 4, 2023