Hoe maak ik een Analytics account aan?

Het analytics account is bedoelt voor de HR-medewerker, directeur, adviseur of andere die met de groepsrapportages aan de slag gaan.

Voor Partners:

Na het inrichten van het analytics dashboard, moet je een account aanmaken. Dit doe je door naar Relations Clients te gaan. Hier wissel je naar het niveau van de betreffende client via de knop Switch to client. Je zit nu op het niveau van de klant.

Voor Partners en Clients:

Als client ga je naar Accounts en het submenu Accounts

Op het niveau van de klant kun je vervolgens naar Accounts gaan en het submenu Accounts. Kies hier voor de optie Add new hr manager om een nieuw analytics account aan te maken.

Vul bij het aanmaken van het hr manager account in ieder geval de volgende informatie in:

•  (Confirm) E-mail addres: vaak zal de contactpersoon van de klant al een account hebben op zijn/haar e-mailadres. De contactpersoon dient in dat geval een ander e-mailadres te gebruiken voor het analytics account.
  • (Confirm) Password: stel gelijk een goed wachtwoord in voor het account. Indien je een account aanmaakt voor iemand anders, raden wij aan om de gebruikersnaam via de mail te sturen en het wachtwoord per sms. Op die manier weet je zeker dat de inloggegevens niet zo makkelijk in verkeerde handen vallen.
  • Phone number: vul hier het (mobiele) telefoonnummer van de persoon in.
  • Status is “active”: vink deze optie aan. Hierdoor kun je gelijk inloggen met het ingevulde e-mailadres en wachtwoord.
  • First name: dit veld moet zijn ingevuld.
  • Last name: dit veld moet zijn ingevuld.

Nadat je alle gegevens hebt ingevuld kun je op Create klikken om het Analytics account aan te maken. Vervolgens kun je inloggen met dit account om zo de groepsresultaten te bekijken.
Updated on June 4, 2020