Partner Manager account aanmaken

Partner managers accounts zijn bedoeld voor mensen die aan de slag gaan in het Johan portaal als beheerder van projecten of content maker. Als Partner kun je zelf een partner manager account aanmaken, bijvoorbeeld voor een collega.

Ga naar Accounts en het submenu Accounts.

Kies hier voor de optie Add new manager om een nieuw partner-account/beheerder aan te maken.

Vul bij het aanmaken van het manager-account in ieder geval de volgende informatie in:

•  (Bevestig) E-mailadres: voer hier het e-mailadres in van de nieuwe partner manager.
  • (Bevestig) Wachtwoord: hier kun je een wachtwoord instellen.
  • Mobiele telefoonnummer: vul hier het (mobiele) telefoonnummer van de persoon in.
  • Status is “active: vink deze optie aan. Hierdoor kun je gelijk inloggen met het ingevulde e-mailadres en wachtwoord en hoef je geen activatie via e-mail te doen.
  • Voornaam: dit veld moet zijn ingevuld.
  • Achternaam: dit veld moet zijn ingevuld.
  • Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld, kun je op Create klikken om het Partner account aan te maken.

Als er een wachtwoord is ingesteld en status Active is aangevinkt, dan kan er direct ingelogd worden op https://admin.johan.nl met het ingestelde e-mailadres en wachtwoord.

Updated on March 15, 2023