Measure content aanmaken en koppelen

In de measure content kun je instellen welke teksten en artikelen worden getoond bij een measure logic of een range. De measure content hoort altijd bij maar één measure logic.

Om een measure content te maken ga je naar Measures in het linker menu. Klik vervolgens op Measure content en vervolgens op Add measure content.

Hier kun het volgende instellen:

• Titel: De naam van de measure content voor intern gebruik.
  • Label: De naam van de measure content die in het medewerkers portaal wordt getoond.
  • Measure logic: wijs de measure content toe aan de gewenste measure logic.
  • Short Description: de korte beschrijving van de measure content. Deze komt onder de titel te staan. Hier is slechts plek voor één of twee zinnen.
  • Description: voeg hier eventueel een uitgebreide beschrijving van de measure content toe.
  • Image: stel hier de afbeelding in die je in de measure content wilt weergeven.
  • Icon: stel hier het icoon in die je bij de measure content wilt weergeven.

Wanneer de measure content is aangemaakt, kunnen artikelen worden toegevoegd aan de measure content. Klik op Add article om een artikel te selecteren en toe te voegen.

Content aan de range toevoegen.

Artikelen kunnen niet alleen aan de gehele measure logic worden toegevoegd, maar ook aan de range van een measure logic. Eerst moet de range aan de measure content worden toegevoegd en vervolgens het artikel aan de range in de measure content. De range toevoegen aan de measure content gaat als volgt:

klik in de  measure content op Add range. Je kunt vervolgens de volgende onderdelen instellen:

• Title: De titel van de range, deze wordt in de measure content getoond.
  • Range logic: selecteer hier de range waarvoor je content wilt instellen.
  • Position: Hiermee kun je de volgorde weergeven waarin de ranges in de measure content worden getoond.
  • Korte beschrijving (max. 380 karakters): zet hier een korte uitleg van deze score. Deze wordt getoond in bepaalde widgets, zoals de Bar chart – Graph.
  • Lange beschrijving: Schrijf hier de uitleg van deze score die wordt getoond op de verdiepende measure pagina.

Nadat de ranges aan de measure content zijn toegevoegd kunnen er nog artikelen aan de ranges worden toegevoegd. Dit kan door in de measure content in het blok ranges onder de kop Actions op Articles te klikken. Nu zie je een overzicht van artikelen die reeds zijn toegevoegd aan de ranges. Klik op Add articles en selecteer vervolgens de artikelen die je wilt toevoegen. Klik op Add articles om de artikelen aan de range toe te voegen.

Updated on December 1, 2021