1. Home
  2. Partners
  3. Groepsanalyses
  4. Data export
  5. Hoe exporteer je de data uit JOHAN?

Hoe exporteer je de data uit JOHAN?

Het exporteren van de data doe je vanuit het Analytics dashboard. Bedenk als eerst waar de data staat die je wilt exporteren: staan deze binnen een project of binnen een workflow? Indien je binnen jouw project gebruik hebt gemaakt van een los Survey-product, dan staat de data naar alle waarschijnlijkheid binnen een project. Indien het product waarin de vragenlijst werd uitgevraagd het type Workflow had, dan staat de data binnen die workflow.

Project export

Voor het exporteren van data die vanuit een project verzameld zijn doorloop je de volgende stappen:

1. Selecteer als eerst de partner die gekoppeld is aan dit project.
  2. Selecteer vervolgens het project waar de data in staat die je wilt exporteren.
  3. Klik vervolgens op de Exportknop en er verschijnt een pop-up menu.

• Selecteer hier welke export variant je wilt maken: van het project in zijn geheel of uitgesplitst over de verschillende tags.
    • Indien je de resultaten van één specifieke meting wilt exporteren kun je deze meting zoeken en selecteren onder het kopje ‘Export measure results’. Wil je alle metingen exporteren? Dan kun je dit veld leeg laten.
  4. Nadat je jouw keuzes gemaakt hebt klikt je op Export om de resultaten te exporteren. Dit kan enkele seconden duren.

Workflow export

Wil je de data exporteren die vanuit een workflow verzameld zijn? Dan doorloop je de volgende stappen:

1. Selecteer onder Workflows de workflow van waaruit je de data wilt exporteren.
  2. Klik vervolgens op de Exportknop en er verschijnt een pop-up menu

1. Selecteer hier welke export variant je wilt maken: van het project in zijn geheel, uitgesplitst over de verschillende tags of uitgesplitst over de verschillende workflow stappen.
    2. Indien je de resultaten van één specifieke meting wilt exporteren kun je deze meting zoeken en selecteren onder het kopje ‘Export measure results’. Wil je alle metingen exporteren? Dan kun je dit veld leeg laten.
  3. Nadat je jouw keuzes gemaakt hebt klik je op Export om de resultaten te exporteren.

Het kan enkele seconden duren voordat het exportbestand wordt gedownload.

Updated on June 22, 2020