1. Home
  2. Partners
  3. Groepsanalyses
  4. Data export
  5. Hoe exporteer je de data van groepsresultaten uit JOHAN?

Hoe exporteer je de data van groepsresultaten uit JOHAN?

Het exporteren van de data doe je vanuit het Analytics dashboard. Hiervoor doorloop je de volgende stappen:

1. Log in bij jouw Analytics account en selecteer eerst de workflow waarvan je de groepsresultaten wilt exporteren.
  2. Klik vervolgens op de Exportknop aan de linkerkant en er verschijnt een pop-up menu.
  3. Selecteer hier welke export variant je wilt maken. Hierbij heb je drie opties:
    1. Tags: hierbij krijg je de resultaten terug in de JSON per tag, zolang er bij deze tag 30 of meer respondenten zijn geweest. Deze variant gebruik je om een rapportage te kunnen maken over specifieke groepen binnen deze organisatie.
    2. Workflow: via deze optie worden de resultaten van alle deelnemers in deze workflow meegenomen in één groep. Deze variant gebruik je dus om een totaal rapportage van de organisatie te maken.
    3. Stappen: hiermee exporteer je de data gesplitst op de verschillende workflow stappen waarin deze verzameld zijn. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de resultaten van een voor- en nameting met elkaar te vergelijken die binnen dezelfde workflow verzameld zijn.
  4. Nadat je jouw keuzes gemaakt hebt klikt je op Export om de resultaten te exporteren. Dit kan een moment duren.

Updated on March 9, 2022