Bedrijfsprofiel inrichten

Via de bedrijfsprofielen van Johan word je als partner snel en eenvoudig zichtbaar in de marktplaats en publieke profielen van andere partijen. Op deze bedrijfsprofielen staat algemene informatie over jouw bedrijf met eventuele links naar jouw website en/of socials.

Voorbeeld bedrijfsprofiel

Het bedrijfsprofiel richt je in door in het beheer naar Instellingen > Partner information te gaan. Klik op het potlood om de gegevens te bewerken. Hierbij zie je de volgende gegevens staan:

1. Logo square: het vierkante logo van jouw bedrijf.
  2. Logo horizontal: deze wordt linksboven getoond op de pagina.
  3. Photo: de header foto bovenaan de pagina. De pagina heeft een vaste hoogte, de breedte van de foto past zich aan afhankelijk van de breedte van het scherm.
  4. Description: in dit veld zet je een algemene beschrijving van jouw bedrijf.
  5. Email: voer hier het e-mailadres in waarop geïnteresseerde partijen je kunnen bereiken. Deze wordt achter de Contact knop op het bedrijfsprofiel geplaatst.
  6. Website: zet hier de link naar uw website.
  7. Socials: in het beheer kun je links plaatsen naar jouw LinkedIn, Facebook en Instagram pagina’s. Deze links worden vervolgens bovenaan het bedrijfsprofiel getoond.
  8. Overige gegevens: in dit blok worden overige bedrijfsgegevens getoond, zoals kvk-nummer, aantal medewerkers en adresgegevens.

Jouw bedrijfsprofiel vind je vervolgens eenvoudig terug door naar https://app.johan.nl/nl/{URL} te gaan. De URL van jouw omgeving vind je tijdens het bewerken van jouw partner informatie terug boven de beschrijving.

Heb je vragen over de inrichting van jouw bedrijfsprofiel? Neem dan contact met ons op via support@johan.nl.

Updated on February 15, 2022