1. Home
  2. Partners
  3. Shops
  4. Publiek profiel
  5. Hoe toon ik mijn samenwerkingspartners onder ‘Relations’?

Hoe toon ik mijn samenwerkingspartners onder ‘Relations’?

In jouw Shop heb je een tabblad ‘Relations’ waar jouw samenwerkingspartners kunnen komen te staan met een logo en korte uitleg over het bedrijf. Om jouw samenwerkingspartners in jouw Shop te tonen en zelf zichtbaar te worden in de Shop van jouw partner, moet er een relatie worden gelegd tussen beide partneromgevingen. Deze relatie dient wel als ‘Publiek’ te worden gemarkeerd.

Het aanleggen van deze publieke relatie werkt als volgt:

1. Ga naar Relations en vervolgens het submenu Relations. Hier zie je alle partners waar je een relatie mee hebt aangelegd. Als de partner die jij op jouw publieke profiel wilt tonen hier tussen staat klik je naast deze partner op ‘Edit’. Staat hij er niet tussen? Klik dan op de knop ‘Add new relation’.
  2. Bij het aanleggen van een nieuwe relatie zoek je jouw samenwerkingspartner op in het dropdownmenu.
  3. Vink de checkbox naast ‘Public’ aan en klik op ‘Save’ om de relatie met deze partner publiek te maken zodat deze onder ‘Relations’ kan worden getoond.

Het partnerprofiel wordt alleen onder ‘Relations’ getoond als allebei de partijen de relatie als publiek hebben gemarkeerd door de bovenstaande stappen te doorlopen.

In het ‘Relations’ tabblad zie je vervolgens de naam van de partner, met daarbij de ingestelde partner informatie.

Updated on March 10, 2020