1. Home
  2. Partners
  3. Reselling
  4. Hoe maak ik producten beschikbaar voor andere partners?

Hoe maak ik producten beschikbaar voor andere partners?

Voor jij jouw producten kunt delen met een andere partner moet deze partner als eerst een relatie met jou als partner hebben aangelegd.

Nadat de partner, die namens jou de producten mag resellen, deze relatie heeft gelegd, kun je specificeren welke producten deze partner mag inzetten. Dit doe je als volgt:

1. Ga in het beheer naar het menu Relations en kies de optie Partners. In dit menu zie je alle partners die een relatie met jou hebben gelegd.
  2. Bij de naam van de partij die jouw producten mag gaan inzetten klik je vervolgens op de knop ‘Available products’.
  3. In de volgende pagina ziet je alle producten die reeds beschikbaar zijn gesteld aan deze partner. Klik op de knop Add products om (extra) producten beschikbaar te stellen.
  4. Vink de producten aan die je beschikbaar wilt stellen en klik bovenin op Add om deze producten beschikbaar te stellen.

De partner voor wie jij deze producten beschikbaar hebt gesteld, mag deze nu inzetten binnen projecten of in zijn / haar Shop.

Updated on May 24, 2019