1. Home
  2. Partners
  3. Projecten
  4. Project Beheren
  5. Een e-mail versturen naar deelnemers in mijn project

Een e-mail versturen naar deelnemers in mijn project

Vanuit JOHAN kun je ook een e-mail versturen naar deelnemers binnen een project. Dit is bijvoorbeeld handig om een reminder te sturen of om nieuwe interventies bekend te maken.

Om een e-mail te kunnen versturen vanuit JOHAN moet er eerst een email template worden aangemaakt. Wanneer de e-mail klaar staat bij het project ga je naar het overzicht van de deelnemers door in het menu Projects te klikken op de titel van het project. Selecteer vervolgens de deelnemers die je wilt uitnodigen.

Nu verschijnt bovenin onder het kopje ‘Employees’ de knop ‘Actions’. Klik op deze knop; in het dropdownmenu zie je de optie Send email template. Klik hierop en selecteer de e-mailtemplate die je wilt gebruiken. Klik vervolgens op Send om de deelnemers de geselecteerde e-mail te sturen.

Updated on May 31, 2019