1. JOHAN 2.9.3

JOHAN 2.9.3

31 mei 2022

Wat is er veranderd?

• In het analytics dashboard is het mogelijk om te filteren op meetresultaten. In de lijst met metingen zag je voorheen ook metingen uit andere workflows staan. Deze hebben we nu beperkt, zodat hier alleen de metingen worden getoond uit de workflow waarvan je op dat moment de resultaten aan het bekijken bent.
  • Om widgets van type ‘Trend’ werd een rand getoond. Deze is weggehaald, zodat dit uniform is met de layout van de overige grafiek widgets.

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij je geen wachtwoord kon herstellen als je jouw account via een Authenticator app had beveiligd.