1. JOHAN 2.7.18

JOHAN 2.7.18

3 maart 2022

Wat is er veranderd?

• Er zijn enkele kleine tekstwijzigingen doorgevoerd in het portaal. O.a. de tekst die men ziet na het opvragen van een nieuw wachtwoord is verbeterd, waardoor het nu duidelijker is de mogelijke oorzaak is als men geen mail heeft ontvangen.

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij na het klonen van een workflow de referentie bij menu-item widgets in de gekloonde workflow leeg was als deze naar een specifiek menu-item verweest.
  • Probleem verholpen waarbij geen tags werden getoond in het analytics dashboard als de gebruiker de taal op Engels had ingesteld.