1. JOHAN 2.7.14

JOHAN 2.7.14

10 februari 2022

Wat is er veranderd?

• Er zijn een aantal tekstuele wijzigingen doorgevoerd.
  • We hebben een betere melding ingebouwd bij Report widgets om aan te geven dat een rapportage verlopen is en er een nieuw rapport moet worden gegenereerd.

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij de menu-item widget niet goed werd getoond als er op het publiek profiel één specifiek menu-item moest worden weergeven.
  • Probleem verholpen waarbij lange stap titels ervoor konden zorgen dat op mobiel de knop om verder te gaan naar de volgende stap van het scherm werd geduwd. Te lange stap titels worden nu aan de voorkant afgekapt.
  • Probleem verholpen waarbij je bij de naam van de partner niet goed werd getoond in External Data en SSO modals.