1. JOHAN 2.7.10

JOHAN 2.7.10

27 januari 2022

Wat is er bijgekomen?

• Als partner zie je in het beheer onder ‘Instellingen’ de opties ‘Client statistics’ en ‘Product statistics’ staan. Onder Client statistics zie je per klant hoeveel actieve gebruikers er in een bepaalde periode actief zijn geweest voor deze klant. In het menu Product statistics zie je welke producten er vanuit jouw partneromgeving zijn afgenomen. Het is d.m.v. filtering ook mogelijk om per project of workflow te bekijken hoeveel producten er afgenomen zijn.

Bug fixes

• In het registratieproces vanuit het publieke profiel was het mogelijk om een account aan te maken zonder akkoord te gaan met de privacyverklaring van Johan. Dit is nu weer verplicht gemaakt.