1. JOHAN 2.12.3

JOHAN 2.12.3

23 december 2022

• Trend widgets starten nu altijd op 0, zodat de scores een accuraat beeld geven van de scores.
  • In het metingenoverzicht van een Collect Data taak voor professionals kun je nu beter door de pagina’s met metingen gaan als er meer dan 50 metingen aan de taak zijn toegevoegd.
  • In uitzonderlijke gevallen werd de titel van een dependency getoond in de Dependency tabel widget i.p.v. het label van de dependency. Dit is nu verholpen, zodat altijd de labels worden getoond.
  • Binnen workflowstappen zat er te veel witruimte tussen de header van de stap en de widgets. Deze witruimte is weggehaald.
  • In Radar widgets wordt niet meer de titel van de meting getoond als je met je muis op het resultaat gaat staan.
  • De weergave van de API-keys in de backend is verbeterd.
  • Er is een kleine tekstwijziging doorgevoerd in het pop-up scherm voor API-koppelingen.