1. JOHAN 2.12.0

JOHAN 2.12.0

17 november 2022

Wat is er bijgekomen?

• We hebben de optie toegevoegd om producten en workflows te archiveren. Functioneel zijn deze producten en workflows nog steeds te gebruiken, maar door oude workflows en producten te archiveren kun je jouw overzicht flink opschonen.
  • Binnen projecten en workflows is het nu mogelijk om producten in bulk uit het project of de workflow te verwijderen. Dat scheelt weer een hoop geklik.

Wat is er veranderd?

• Voor API-koppeling werd in de modal voorheen de foto getoond die in External Data producten was ingesteld. Aangezien we voor deze koppelingen nu stappen gebruiken van het type “Collect Data by API” wordt vanaf nu de foto gebruikt die bij de stap staat ingesteld.

Verbeteringen

• Op de pagina met uitleg over de meetresultaten zie je gekoppelde producten staan. Als er meer dan drie producten aan jouw resultaat gekoppeld zijn zie je nu weer een knop om alle producten te bekijken.
  • Bij het toevoegen van producten aan een bedrijfsprofiel werd een foutmelding getoond. Dit is nu verholpen waardoor je jouw bedrijfsprofiel weer kunt vullen met jouw producten en diensten.
  • Op sommige plekken werd een vertaling niet goed opgeslagen als je deze probeerde in te stellen. Dit zou nu overal goed moeten werken.