1. JOHAN 2.11.7

JOHAN 2.11.7

23 augustus 2022

Wat is er veranderd?

• Bij groepen binnen task templates is het nu ook mogelijk om via een drag & drop systeem de posities van de groepen te veranderen.

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij in het professional dashboard de leeftijd in sommige gevallen niet helemaal goed getoond werd.
  • Probleem verholpen waarbij een foutmelding werd getoond als je bij een project op ‘client’ niveau een homepagina wilde instellen.
  • Probleem verholpen waarbij je bij het klikken op de knop binnen widgets van type ‘Product – multiple – link’ niet naar een juist gefilterde pagina werd doorverwezen, maar naar de algemene ‘Aanbod’ pagina.