1. JOHAN 2.11.4

JOHAN 2.11.4

3 augustus 2022

Wat is er bijgekomen?

• Het is nu mogelijk om een Report-widget toe te voegen aan het analytics dashboard. Via deze widget exporteer je de resultaten van de organisatie in de vorm van een json-bestand.

Wat is er veranderd?

• Als je via het vlaggetje in het portaal van taal wisselt, dan worden jouw voorkeuren nu ook opgeslagen in het account. De volgende keer dat je inlogt zie je het portaal dus direct in de taal die je als laatst geselecteerd hebt.

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij de logout modal achter het menu scherm verdween op de mobiele telefoon.
  • Probleem verholpen waarbij de uitlijning van de legenda in het analytics dashboard niet goed ging als er heel veel ranges bij de meting stonden ingesteld.