Wachtwoord wijzigen

Algemeen

Onder de velden waar je je inloggegevens invoert op de startpagina van app.johan.nl, staat een wachtwoord vergeten? knop.

• Voer hier je e-mailadres in die je hebt gebruikt om in te loggen op het portaal. Er wordt dan een wachtwoord reset mail verstuurd naar dit adres. Met de link in deze e-mail kun je het wachtwoord opnieuw instellen. Let hierbij op: de link in deze mail is gedurende 15 minuten geldig.
  • Mocht je zijn vergeten welk e-mailadres je hebt gebruikt om in te loggen in het portaal, vraag dan aan de beheerder welk adres hiervoor gebruikt is.

Het (nieuwe) wachtwoord moet minimaal aan de volgende eisen voldoen:

• Minimaal 8 tekens
  • Eén hoofdletter
  • Eén cijfer
  • Eén speciaal karakter (hierbij telt  alles wat géén letter of cijfer is).

In het (nieuwe) wachtwoord mag ook geen andere accountgegevens worden gebruikt. Hieronder vallen voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer.

Foutmeldingen

Disabled accounts cannot request “password reset”
Dit bericht betekent dat het ingevulde mailadres wel in het portaal staat geregistreerd, maar nog niet is geactiveerd. Hiervoor is een activatiemail gestuurd vanuit mail@johan.nl. Check je mailbox (of spam map) of er een activatiemail is binnengekomen. Met de activatieknop in deze mail kan een wachtwoord worden ingesteld, en het account worden geactiveerd.

Voor beheerders

Beheerders kunnen ook hun wachtwoord wijzigen vanuit de beheerders omgeving.

• Klik op het  icoontje, rechts bovenaan en vervolgens op  ‘My profile’.
  • Klik hier op het paarse potloodje om je accountgegevens te bewerken.
  • Vul hier onder het kopje ‘password’ je nieuwe wachtwoord in.
    Let op: Je wachtwoord moet minimaal het volgende bevatten:

• Minimaal 8 tekens
    • Een hoofdletter
    • Een cijfer
    • Een speciaal karakter (hierbij telt  alles wat géén letter of cijfer is).

In het (nieuwe) wachtwoord mag ook geen andere accountgegevens worden gebruikt. Hieronder vallen voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer.

• Bevestig het wachtwoord nogmaals onder ‘Confirm password’ en klik tenslotte op ‘Update’.
Updated on March 15, 2023