Wachtwoord wijzigen

Algemeen

Onder de velden waar je je inloggegevens invoert op de startpagina van app.johan.nl, staat een wachtwoord vergeten? knop.

• Voer hier je e-mail adres in die je hebt gebruikt om in te loggen op het portaal. Er wordt dan een wachtwoord reset mail verstuurd naar dit adres. Met de link in dit mailtje kan het wachtwoord opnieuw worden ingesteld. Let hierbij op: de link in dit mailtje is gedurende 15 minuten geldig.
  • Mocht je zijn vergeten welk mail adres je hebt gebruikt om in te loggen in het portaal, vraag dan aan de beheerder welk adres hiervoor gebruikt is.

Het (nieuwe) wachtwoord moet minimaal aan de volgende eisen voldoen:

• Minimaal 8 tekens
  • Eén hoofdletter
  • Eén cijfer
  • Eén speciaal karakter (hierbij telt  alles wat géén letter of cijfer is).

In het (nieuwe) wachtwoord mag ook geen andere accountgegevens worden gebruikt. Hieronder vallen voornaam, achternaam, emailadres en telefoonnummer.

Foutmeldingen

Disabled accounts cannot request “password reset”
Dit bericht betekent dat het ingevulde mailadres wel in het portaal geregistreerd staat, maar nog niet geactiveerd is. Hiervoor is een activatiemail gestuurd vanuit mail@johan.nl. Check je mailbox (of spam map) of er een activatiemail is binnengekomen. Met de activatieknop in deze mail kan een wachtwoord worden ingesteld, en het account worden geactiveerd.

account not found
Dit bericht betekent dat het account niet herkend wordt in het portaal.
– Dit kan betekenen dat er bij het intypen van het email adres een typefout gemaakt is. Controleer nogmaals of het ingevoerde email adres correct getypt is.
– Het kan ook zo zijn dat het account nog niet aangemaakt is. Neem hierover contact op met de beheerder.

Voor beheerders

Beheerders kunnen ook hun wachtwoord wijzigen vanuit de beheerders omgeving.

• Klik op het  icoontje, rechts bovenaan en vervolgens op  ‘My profile’.
  • Klik hier op het paarse potloodje om je accountgegevens te bewerken.
  • Vul hier onder het kopje ‘password’ je nieuwe wachtwoord in.
    Let op: Je wachtwoord moet minimaal het volgende bevatten:

• Minimaal 8 tekens
    • Een hoofdletter
    • Een cijfer
    • Een speciaal karakter (hierbij telt  alles wat géén letter of cijfer is).

In het (nieuwe) wachtwoord mag ook geen andere accountgegevens worden gebruikt. Hieronder vallen voornaam, achternaam, emailadres en telefoonnummer.

• Bevestig het wachtwoord nogmaals onder ‘Confirm password’ en klik tenslotte op ‘Update’.
Updated on April 4, 2019