1. Home
  2. Producten aanmaken

Producten aanmaken

Eigen producten toevoegen gaat volgens de volgende stappen:

1. Ga in het linkermenu naar Content en vervolgens Producten
  2. Selecteer de groene knop + Add new product en kies in het dropdownmenu het type product dat je wilt aanmaken:
    • Survey: onderaan de pagina komt een knop die verwijst naar een vragenlijst die in het systeem staat (bv. de DIX)
    • Measure: een seperated measure. Als partner hoef je deze vrijwel niet te gebruiken.
    • Link: onderaan de pagina komt een knop met een link naar een webpagina
    • Video: er komt een player onderaan de product pagina waarin het gelinkte filmpje kan worden afgespeeld (bv. van YouTube).
    • Professional: dit product bevat informatie over een professional (bv. een coach).
    • Other: het product bevat geen knop onder aan het product, maar wordt puur gebruikt voor het tonen van informatie.
  3. Vervolgens kom je op het scherm waarbij je de productinformatie kan aanmaken / wijzigen.
    • Name: de naam van het product voor intern gebruik
    • Label: de naam van het product die aan de medewerker getoond wordt.
    • Price: hoeveel kost dit product (note: momenteel doet dit functioneel gezien nog niets).
    • Parent: voor nu niet belangrijk.
    • Enabled: deze moet aangevinkt zijn als het product zichtbaar moet zijn voor medewerkers.
    • Short description: de korte beschrijving van het product. Deze komt bij de producttegel onder de titel te staan. Hier is slechts plek voor één of twee zinnen.
    • Description: de uitgebreide beschrijving van het product. Hier kan je meer informatie over het product geven.
    • More info button text: de tekst die op de knop onder de producttegel komt te staan die leidt naar de uitgebreide productpagina.
    • Button text: de tekst die op de knop komt te staan die doorleidt naar de link/video/survey (bij product typen: link/video/survey).
    • Supplier: de leverancier van dit product (note: wordt nu niet getoond in dashboard).
    • Delivery terms: gebruikersvoorwaarden specifiek voor dit product.
    • Logo: dit wordt momenteel nog niet getoond. Dit moet het logo van de supplier zijn. Wordt dan onder het product getoond met daarboven de tekst ‘Aangeboden door’.
    • Attachments: eventuele bijlagen die je bij dit product wilt toevoegen. (bv. word of PDF documenten)
    • Preview photo: de foto op de kleine tegel. Aanbevolen afmetingen: 432×400
    • Detail photo: de foto die bovenaan de uitgebreide productpagina wordt getoond. Aanbevolen afmetingen: 800×600.
    • Link/Video/Survey: de link, video of survey waar dit product naar verwijst.
    • Target blank (alleen voor producten met type Link): als Yes is geselecteerd, dan wordt de link in een nieuw tabblad geopend. Als No is geselecteerd, dan wordt de link in het zelfde tabblad geopend. Dit betekent dus dat de portaal pagina wordt vervangen door de pagina in de link.
    • Product categories: klik op Expand om het overzicht te krijgen van de tags die aan dit product gekoppeld kunnen worden. Vink de gewenste tags aan om deze aan dit product toe te voegen.