1. Home
  2. Deelnemers
  3. Hoe maak je een account aan bij Johan?

Hoe maak je een account aan bij Johan?

Om een account aan te maken op het Johan.nl portaal, zijn er drie stappen die doorgelopen dienen te worden.

• Account aanmaken stap 1: Accountgegevens invullen
    Hier vul je al jouw gegevens in. Voornaam, achternaam, taal, e-mailadres,  etc. Wanneer dit allemaal klopt druk je op account aanmaken. Het volgende scherm komt voor:
  • Account aanmaken stap 2: Project accepteren

Klik op de “openen” knop om de projectuitnodiging te openen. Hier ga je akkoord met het project. Eventueel kun je aanvinken welke tags er van toepassing zijn.
  • Account aanmaken stap 3: Twee factor beveiliging instellen.

• Klik op de “start” knop achter de extra beveiliging instellen tegel.
      Hier beveilig je je account door het mailadres te bevestigen en een twee factor verificatie toe te voegen.
    • Klik op “volgende” en vervolgens op “stuur code”.
    • Controlleer je mailbox voor een code, verstuurd door mail@johan.nl. Vul de code in in het portaal.
    • Kies of je tweefactor verificatie wilt instellen door middel van een authenticator app, of door middel van een SMS code.
    • Klik op de betreffende knop.
    • Als je SMS gekozen hebt, vul je telefoonnummer in, klik op stuur code, en vul de code in in het portaal
    • Als je authenticator hebt gekozen, scan de QR code met de authenticator app op je device en vul de code in in het portaal.

Indien al deze stappen goed zijn doorlopen, kun je nu inloggen en gebruik maken van het portaal, en de daarin aangeboden diensten en/of vragenlijsten.

Updated on September 19, 2022