1. JOHAN 2.8.5

JOHAN 2.8.5

5 mei 2022

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij de labels widgets in het analytics dashboard verschoven als sommige metingen in de widget niet genoeg resultaten hadden om terug te laten koppelen, terwijl andere metingen wel genoeg resultaten bevatten.
  • Probleem verholpen waarbij het niet mogelijk was om een wachtwoord te herstellen als je de Authenticator app als 2-factor optie had ingesteld bij jouw account.
  • Probleem verholpen waarbij Excel-documenten niet altijd juist werden getoond in het professional en medewerker dashboard.