1. JOHAN 2.8.3

JOHAN 2.8.3

29 april 2022

Wat is er bijgekomen?

• We hebben een nieuwe weergave toegevoegd voor het terugkoppelen van dependencies/vragen in het analytics dashboard. Hiermee zijn antwoordpercentages op de vragen een stuk eenvoudiger te lezen.
  • Daarnaast hebben we ook een legenda toegevoegd aan de widgets van type ‘Measure – Stacked Bar Chart – Single’ en ‘Dependency – Bar chart – Single’ met als view optie ‘Stacked bar chart’. Hierdoor is het eenvoudiger te zien wat elke kleur betekent.

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij je in bepaalde scenario’s metingen twee keer zag terugkomen als je op de ‘Load more’ knop klikte in widgets van type ‘Measure – Table’.
  • Probleem verholpen waarbij het rapport nog steeds kon worden gedownload vanuit de Report widget, ook als de link al verlopen had moeten zijn.