1. JOHAN 2.7.9

JOHAN 2.7.9

26 januari 2022

Wat is er veranderd?

• De homepagina van het medewerkersdashboard is opgeschoond. Alle afgeronde workflows worden nu automatisch onder Voltooid geplaatst. Onder voltooid zie je alleen nog maar workflows die je volledig hebt afgerond.
  • Bij het instellen van een Authenticator app is naast de QR-code nu ook een link toegevoegd. Hierdoor is het eenvoudiger om de authenticator app in te stellen als de app zich op hetzelfde apparaat bevindt.

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij in sommige gevallen niet de naam van de workflow eigenaar werd getoond bij de workflow, maar de naam van de uitvoerende partner.
  • Probleem verholpen waarbij de menu-item grid op publieke profielen niet in de volle breedte van de pagina werden getoond.
  • Probleem verholpen waar je bij het toevoegen van metingen aan workflows alleen kon zoeken op measure logic titel, terwijl op de pagina wordt aangegeven dat gezocht moet worden op measure content titel. Het is hier nu mogelijk om zowel op measure logic als op measure content te zoeken.