1. JOHAN 2.7.3

JOHAN 2.7.3

11 januari 2022

Wat is er bijgekomen?

• Het is nu mogelijk om op een deel van het account ID te zoeken in het beheer en professional dashboard. Voorheen moest je altijd het volledige ID-nummer invoeren om te kunnen zoeken.
  • Aan het overzicht van tags hebben we een ‘Expand all’ knop toegevoegd waarmee je met één druk op de knop alle onderliggende tag groepen kunt uitklappen.
  • Het was nog niet mogelijk om een korte beschrijving toe te voegen aan menu-items voor het analytics dashboard. Dit hebben we nu toegevoegd.

Wat is er veranderd?

• In het beheer hebben we bij het projectenoverzicht de klant- en statusfilters verplaatst zodat deze boven de tabel met projecten komen te staan. Hierdoor heb je meer ruimte op de pagina voor het tonen van de project tabel.

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij SSO producten niet werden getoond bij meetresultaten en in specifieke product carrousels.
  • Probleem verholpen waarbij de project navigatie binnen het deelnemersoverzicht van projecten van het scherm viel als er meer dan 50 deelnemers in het project staan.
  • Probleem verholpen waarbij de benchmark niet goed getoond werd in widgets van type ‘Measure – Table’.
  • Probleem verholpen waarbij een foutmelding werd getoond als je m.b.v een authenticator app probeerde in te loggen, ook al was de code wel geldig.