1. JOHAN 2.7.13

JOHAN 2.7.13

9 februari 2022

Wat is er veranderd?

In het medewerker dashboard is de knop ‘Exporteer resultaten’ onder het kopje ‘Profiel’ weggehaald waarmee deelnemers al hun meetresultaten konden exporteren naar Excel. Deze was oorspronkelijk toegevoegd om ervoor te zorgen dat deelnemers hun resultaten  konden uitprinten om mee te nemen in een gesprek met een coach of leidinggevende.

Inmiddels hebben we echter een veel beter alternatief beschikbaar voor het uitprinten van resultaten, namelijk de Report-widget. Hiermee downloaden deelnemers het rapport direct naar een PDF waarbij de resultaten per groep gebundeld worden.