1. JOHAN 2.5.4

JOHAN 2.5.4

9 augustus 2021

Bug fixes

• De vraagantwoorden worden nu in alle gevallen weer getoond bij het meetresultaat in het medewerker dashboard.
  • Ook bij publiek profielen van type ‘Hidden’ is bovenin nu een terugknop toegevoegd om terug te gaan naar de vorige pagina.
  • Als je een workflow stap aanmaakt met een trigger van type ‘Measure result’, dan werd bij het bewerken van de stap deze trigger niet goed opgeslagen. Dit is verholpen.
  • Workflow reminders worden nu in alle gevallen weer goed verstuurd.
  • Wanneer je vanuit het beheer bij jouw publiek profiel op de knop ‘Open publiek profiel’ klikt, dan kom je weer op de juiste plek terecht.