1. JOHAN 2.5.2

JOHAN 2.5.2

27 juli 2021

In deze release hebben we de optie toegevoegd om (bij geldige grondslag) het voor de deelnemers verplicht te maken om akkoord te geven op het delen van data met de professional en enkele kleine bugfixes.

Wat is er bijgekomen?

• Het is nu mogelijk om aan te geven dat deelnemers verplicht zijn om akkoord te geven op het koppelen van de professionals bij het starten van de workflow.

Wat is er veranderd?

• De rol ‘Data manager’ is verwijderd. De opties van deze rol zijn een tijd geleden toegevoegd aan de rol ‘Professional’, waarmee deze rol geen doel meer diende.

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij je niet alle stappen van een workflow branch zag in het beheer.
  • Probleem verholpen waarbij de ‘Select all in project’ knop niet goed functioneerde.
  • Probleem verholpen waarbij een foutmelding werd getoond bij widget overzichten.