1. JOHAN 2.5.0 – Publiek profile uitbreidingen

JOHAN 2.5.0 – Publiek profile uitbreidingen

29 juni 2021

Met deze release hebben we een aantal zaken in het publiek profiel uitgebreid. De voornaamste wijziging is dat het nu mogelijk is om workflow producten vanuit het publiek profiel te kopen: als de gebruiker bij een workflow product op de koop knop klikt, moet hij eerst inloggen. Nadat de gebruiker is ingelogd wordt gecontroleerd of deze workflow beschikbaar is in het project waar deze gebruiker in staat. Is dit het geval? Dan wordt de gebruiker na het inloggen direct doorgeleid naar de product pagina achter de inlog zodat de workflow kan worden opgestart.

Wat is er bijgekomen?

• Optie om het uitvoeren van workflows op te starten vanuit het publiek profiel.
  • Hidden publiek profielen, deze profielen worden voorzien van een lange url en de inhoud van het publiek profiel wordt niet meegenomen in de zoekresultaten van zoekmachines.
  • Optie om het logo dat rechtsboven bij het publiek profiel getoond wordt in te stellen.
  • Optie om bij het project een limiet in te stellen op hoe vaak een bepaald product gekocht mag worden. Hiermee stel je bijvoorbeeld in dat een bepaald programma in totaal maar 20 keer mag worden afgenomen door de medewerkers in deze organisatie.

Bug fixes

• Layout optimalisaties publiek profielen voor op mobiel.
  • Probleem verholpen waarbij niet alle toegevoegde product – multiple – carrousel widgets op de pagina werden getoond in publiek profielen.
  • Probleem verholpen waarbij de button tekst bij product widgets niet goed werd getoond.
  • Probleem verholpen waarbij de volgorde van widgets in container widgets niet goed werd getoond.
  • Probleem verholpen bij het printen van een pagina in het medewerker dashboard.
  • Probleem verholpen waar bij SSO-producten een foutmelding werd getoond.
  • Probleem verholpen waarbij de pijlen om terug te gaan in de vragenlijst niet goed werkte.