1. JOHAN 2.3.7

JOHAN 2.3.7

18 december 2020

Wat is er bijgekomen?

• Het is voor de eigenaar van een workflow nu mogelijk om de ruwe data die je direct vanuit de workflow verzameld hebt te exporteren in de vorm van een JSON-bestand, zodat je deze ruwe data kunt analyseren.

Wat is er veranderd?

• Er is een update uitgevoerd van de Kosten-Baten Tool Duurzame Inzetbaarheid (KoBa-DI).

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij in bepaalde situaties een witte pagina werd getoond als je de uitleg op jouw scores wilde bekijken.
  • Probleem verholpen waarbij je naast ‘Pass dependencies’ ook andere type triggers kon instellen bij stappen van type ‘Collect data’.