1. JOHAN 2.2.5 – Data export

JOHAN 2.2.5 – Data export

4 juni 2020

Wat is er bijgekomen?

Binnen het JOHAN-platform wordt een heleboel data verzameld tijdens het uitvoeren van onderzoeken, projecten en programma’s. Deze groepsdata kun je nu exporteren vanuit het Analytics dashboard. Met dit export bestand kun je vervolgens bijvoorbeeld eigen dashboard of factsheets maken, zodat je eenvoudig eigen rapportages kunt maken buiten het standaard analytics dashboard van JOHAN.

De export wordt in JavaScript Object Notation (JSON) format aangeleverd. Dit bestand kan in BI-tools worden ingelezen, geïmporteerd worden in Excel en gekoppeld worden aan SPSS voor het uitvoeren van aanvullende data analyses.

Meer over deze nieuwe functionaliteit vind je in deze handleidingen.