1. JOHAN 2.11.11

JOHAN 2.11.11

28 september 2022

Wat is er veranderd?

• Als een gebruiker een wachtwoord reset link probeert te gebruiken die al is verlopen krijgt de gebruiker nu in een eerder stadium al de melding dat de link niet meer geldig is.
  • Er wordt een betere foutmelding getoond als je een task template probeert te verwijderen die niet verwijderd kan worden.

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij het selecteren van het dropdownmenu in vragen niet optimaal werkte.
  • Probleem verholpen waarbij de knop “Taak afronden” nog in het professional dashboard werd getoond bij taken die al gesloten of verlopen waren.
  • Probleem verholpen waarbij in bepaalde situaties een blanco scherm getoond werd als je een menu-item probeerde te openen.