1. JOHAN 2.11.10

JOHAN 2.11.10

14 september 2022

Wat is er veranderd?

• De uitlijning van vragen is verbeterd in het medewerker dashboard en professional dashboard.

Bug fixes

• Probleem verholpen waarbij een foutmelding werd getoond bij het bijwerken van een product binnen een project.
  • Probleem verholpen waarbij antwoord labels niet werden getoond binnen dependency widgets in het analytics dashboard.
  • Probleem verholpen waarbij de opmaak van Page widgets niet goed werd getoond in publieke profielen.
  • Probleem verholpen waarbij in widgets van type Dependency table de titels van de dependencies werd getoond i.p.v. het label.
  • Probleem verholpen waarbij de Export knop van Report widgets op mobiel van het scherm af konden vallen.