1. JOHAN 2.1.1

JOHAN 2.1.1

18 februari 2020

Bug fixes

• Verbeterde foutmelding als wachtwoord niet aan criteria voldoet.
  • Selecteren van een voorkeurstaal nu weer verplicht bij aanmaken account.
  • Het scherm dat je te zien krijgt als je deelname aan een project afwijst is verbeterd.
  • Minder wit ruimtes boven en onder lijsten met opsommingstekens.
  • Als een medewerker een vragenlijst al heeft ingevuld en zij proberen deze nogmaals in te vullen, dan krijgt de medewerker nu via een pop-up scherm te zien dat zij de vragenlijst niet meer kunnen invullen.