1. JOHAN 2.0.2

JOHAN 2.0.2

16 januari 2020

Wat is er veranderd?

• Als medewerker kun heb je twee opties voor jouw twee-factor authenticatie: sms en One-Time Password (OTP). Als je beide methodes had ingesteld bij jouw account, dan was sms de standaardmethode. Dit is nu aangepast zodat in dit geval OTP de standaardmethode is.
  • Met de release van het nieuwe dashboard moeten beheerders inloggen via https://admin.johan.nl i.p.v. https://app.johan.nl. Als een beheerder nu via APP probeert in te loggen krijgt hij een melding te zien die hem doorverwijst naar ADMIN om in te loggen als beheerder.

Bug fix

• Probleem verholpen in de layout van lijsten in het medewerkersportaal.
  • Probleem verholpen waarbij widgets van type Link Filter niet correct doorverwezen.
  • Probleem verholpen waarbij producten op de ‘Shop’ pagina niet goed werden ingeladen.
  • Probleem verholpen waarbij het venster om een professional te koppelen ook werd getoond bij het starten van een workflow als er geen professional aan de workflow gekoppeld was.
  • Probleem verholpen waarbij er ‘Undefined’ achter scores kwam te staan in het medewerkersportaal als het Unit veld in beheer leeg was gelaten.