1. Home
  2. Partners
  3. Groepsanalyses
  4. Data export
  5. Welke export varianten zijn er mogelijk?

Welke export varianten zijn er mogelijk?

Er zijn enkele verschillende varianten van de export mogelijk:

  1. De meting informatie vanuit het project of de workflow.
  2. De meting informatie, gesplitst op tags.
  3. De meting informatie, gesplitst op de workflow stap waarin ze verzameld zijn.

Bovenstaande exports kun je uitvoeren voor alle metingen die beschikbaar zijn, of je kunt inzoomen op één specifieke meting.

1). Project of Workflow export

Bij de eerste optie krijg je alle meting informatie teruggekoppeld voor alle deelnemers binnen het project of de workflow. Hiermee kun je dus zien hoe er binnen de organisatie in het algemeen gescoord is op de vragenlijsten.

2). Tag export

Indien je ervoor kiest om de resultaten uit te splitsen op tags, dan zie je per beschikbare tag hoe er gescoord is op de metingen. Zo kun je bijvoorbeeld afdelingen met elkaar vergelijken of verschillende leeftijdsgroepen.

3). Workflow stap export

Komt de beschikbare meting informatie vanuit een workflow? Dan kun je ervoor kiezen om de meting resultaten te exporteren, uitgesplitst op de stap waarin ze verzameld zijn. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de resultaten van een voor- en nameting met elkaar te vergelijken die binnen dezelfde workflow verzameld zijn.

In de tag export en workflow stap export worden de dependency resultaten niet teruggekoppeld indien je alle metingen wilt exporteren. Zie jij bepaalde verschillen tussen groepen waar je wat verder op wilt inzoomen? Dan kun je de export maken voor één specifieke meting. In dat geval kun je wel de dependency resultaten zien van deze specifieke meting, uitgesplitst over de beschikbare tags.

Updated on June 4, 2020

Was this article helpful?

Related Articles