Survey product aanmaken en inrichten

Om een eigen survey (vragenlijst) product aan te maken, dien je de volgende instructie door te lopen:

Maak eerst een eigen survey product aan.

1. Ga in het linkermenu naar Content en vervolgens Producten
  2. Selecteer de groene knop + Add new product en kies in het dropdownmenu Survey.
  3. Vervolgens kom je op het scherm waarbij je de productinformatie kunt aanmaken / wijzigen.
    • Name: de naam van het product voor intern gebruik.
    • Label: de naam van het product die aan de medewerker wordt getoond.
    • Price: hoeveel kost dit product (note: momenteel doet dit functioneel gezien nog niets).
    • Parent: voor nu niet belangrijk.
    • Status: Enabled moet aangevinkt zijn als het product zichtbaar moet zijn voor medewerkers.
    • Short description: de korte beschrijving van het product. Deze komt bij de producttegel onder de titel te staan. Hier is slechts plek voor één of twee zinnen.
    • Description: de uitgebreide beschrijving van het product. Hier kun je meer informatie over het product geven.
    • More info button text: de tekst die op de knop onder de producttegel komt te staan die leidt naar de uitgebreide productpagina.
    • Button text: de tekst die op de knop komt te staan die je doorstuurt naar de link/video/survey (bij product typen: link/video/survey).
    • Supplier: de leverancier van dit product (note: wordt nu niet in het portaal getoond.)
    • Delivery terms: gebruikersvoorwaarden specifiek voor dit product.
    • Logo: dit wordt momenteel nog niet getoond. Dit moet het logo van de supplier zijn. Wordt dan onder het product getoond met daarboven de tekst ‘Aangeboden door’.
    • Attachments: eventuele bijlagen die je bij dit product wilt toevoegen. (bv. word- of PDF-documenten)
    • Preview photo: de foto op de kleine tegel. Aanbevolen afmetingen: 432×400.
    • Detail photo: de foto die bovenaan de uitgebreide productpagina wordt getoond. Aanbevolen afmetingen: 800×600.
    • Reference: De inhoud van het product. Bij een survey product is dit de survey template die in het product wordt aangeboden.
    • Product categories: klik op expand om het overzicht te krijgen van de tags die aan dit product kunnen worden gekoppeld. Vink de gewenste tags aan om deze aan dit product toe te voegen.

Het product is nu aangemaakt maar bevat nog geen measure content. Voeg deze toe zodat op basis van de antwoorden in de vragenlijst een resultaat kan worden berekend.

1. Klik op Add measure content om de beschikbare measure content te bekijken.
  2. Selecteer vervolgens de bijbehorende measure content en klik op Add measure content om de measure content toe te voegen aan het product.

Naast de measure content kunnen ook widgets aan het product worden gekoppeld. Dit is belangrijk voor reselling. Partners die jouw product kopen kunnen namelijk geen widgets aanmaken voor jou product. Wil je het voor hun mogelijk maken resultaten te tonen voor hun deelnemers dan zullen measure widgets moeten worden meegeleverd. Voeg bij articles eventueel adviesteksten toe die je ook beschikbaar wilt stellen voor partners die jouw product hebben gekocht.

1. Klik op show added widgets. Hier in zie je het overzicht van widgets die al zijn toegevoegd.
  2. Klik op Add new widget relation en selecteer de gewenste widgets.
  3. Klik op add widget relations om de widgets toe te voegen aan het product.

Om adviesteksten mee te leveren met een product kunnen deze via articles aan het product worden gevoegd.

1. Klik op Show added articles voor een overzicht van reeds toegevoegde artikelen.
  2. Klik op Add article en selecteer de gewenste artikelen.
  3. Klik op Add article om de gewenste artikelen toe te voegen aan het product.

Het product is nu volledig ingericht en klaar om toe te voegen aan een project. Ook komt het product nu in aanmerking voor reselling.