1. Home
  2. Professionals
  3. Professionals
  4. Professionals aan deelnemers toewijzen
  1. Home
  2. Partners
  3. Professionals
  4. Professionals aan deelnemers toewijzen

Professionals aan deelnemers toewijzen

Voor een professional met individuele deelnemers aan de slag kan gaan, moet deze professional door de beheerder worden toegewezen aan een project.

Toewijzen aan het project

1. Ga naar het menu Projects en zoek het project op waar je de professional aan wilt toewijzen.
  2. Klik aan de rechterkant onder de kop Acties bij het project op de knop Professionals.
  3. Klik nu op de groene knop Add professionals
  4. Selecteer de professional(s) die je wilt toevoegen en klik op Add professional om ze te koppelen aan het project.

De geselecteerde professional is nu gekoppeld aan het project en kan het project (en de deelnemers binnen dit project) terugvinden in haar of zijn professional dashboard.

Updated on May 21, 2019