1. Home
  2. Professionals
  3. Resultaten van deelnemers bekijken

Resultaten van deelnemers bekijken

Via het professional account is het mogelijk om de individuele resultaten van deelnemers te bekijken. Zo zie je hoe iemand heeft gescoord op een vragenlijst, zodat je deze resultaten met de deelnemer kunt bespreken en adviezen kunt geven.

Om inzage te krijgen in de resultaten van de deelnemers moet er door de beheerder van het project een taak voor jou zijn klaargezet om deze resultaten te bekijken. Vervolgens doorloop je de volgende stappen:

1. Log in met jouw professional account. Je ziet nu het overzicht van alle taken waar jij aan bent gekoppeld op het scherm staan.
  2. Zoek de deelnemer op die je wilt begeleiden via de filter- en zoekopties aan de linkerkant van het scherm.
  3. Zodra je de taak voor het bekijken van de resultaten van deze deelnemer hebt gevonden klik je rechts van de taak op ‘Bekijk’.
  4. Hier zie je de taak details met eventuele documenten/bijlagen en een beschrijving die door de beheerder van het project voor jou zijn toegevoegd. Om de resultaten in te zien klik je op de knop ‘Bekijk’.
  5. Nu zie je op het scherm de resultaten van deze deelnemer terugkomen.

Bij de resultaten kun je zowel de berekende meetresultaten zien (te herkennen aan de gekleurde bolletjes) als de antwoorden op individuele vragen.

Mis jij hier bepaalde resultaten? Controleer dan bij jouw beheerder of deze aan de taak zijn toegevoegd.

Updated on September 2, 2022