1. Home
  2. Professionals
  3. Professionals
  4. Inzage krijgen in resultaten deelnemer

Inzage krijgen in resultaten deelnemer

Via het professional account kun je inzage opvragen in de meetresultaten van een deelnemer. Zo zie je hoe iemand heeft gescoord op een vragenlijst, zodat je deze resultaten met de deelnemer kunt bespreken en adviezen kunt geven.

Om dit te kunnen doen moet je eerst als professional zijn toegewezen aan de deelnemer van wie je de resultaten wilt bekijken. Dit kan gedaan worden door de beheerder van het project. Vervolgens doorloop je als professional de volgende stappen om de resultaten op te vragen:

1. Op jouw homepagina zie je alle deelnemers aan wie jij gekoppeld bent. Zoek de deelnemer op in de lijst van deelnemers of gebruik de zoekfunctie aan de linkerkant om de deelnemer te vinden van wie je de resultaten wilt inzien.
  2. Klik op de naam van de deelnemer en je ziet rechts informatie verschijnen.
  3. Scroll hierbij naar beneden tot je het kopje ‘Metingen’ Onder deze kop zie je alle resultaten van deze deelnemers staan waar jij momenteel inzage in hebt. Staan de metingen die jij wilt inzien hier nog niet tussen? Klik dan op ‘Verzoek om toestemming’. Op het volgende scherm moet je enkele gegevens invoeren.
  4. Selecteer eerst het project of de workflow waarin de data staat waar jij inzage in wilt krijgen. Indien je de data vanuit een workflow wilt opvragen moet je vervolgens ook de stap in de workflow selecteren waarin de data verzameld is die je in wilt zien.
  5. Vervolgens moet je kort beschrijven waarom je inzage wilt krijgen in deze resultaten.
  6. Nadat je dit beschreven hebt moet je de datum selecteren tot wanneer je inzage wilt hebben in deze resultaten. Zodra deze datum bereikt is zal de toegang tot het meetresultaat voor jou komen te vervallen. Let hierbij dus op dat je deze datum niet te kort zet.
  7. Tenslotte moet je aangeven van welke metingen je de resultaten wilt inzien. Via de knop ‘Alles selecteren’ kun je in één keer alle metingen opvragen, maar het is ook mogelijk om een aantal specifieke metingen op te vragen.
  8. Zodra ook de metingen zijn geselecteerd kun je onderin klikken op ‘Verstuur gegevensverzoek’.

Heeft een deelnemer via een workflow al toestemming gegeven om de resultaten te bekijken? Dan zie je nu direct de resultaten op deze metingen in jouw professional account verschijnen.

Heeft een deelnemer nog geen akkoord gegeven voor het delen van de gegevens, dan zie je de metingen in het grijs in jouw overzicht verschijnen. Deze deelnemer heeft nu een e-mail gekregen met het verzoek om jouw aanvraag goed te keuren. Zodra de deelnemer dit heeft gedaan kun je de resultaten inzien in jouw professional dashboard.

Meetresultaten bekijken

Onder de kop Metingen zie je de door jou opgevraagde meetresultaten. In het overzicht zie je de titel van de meting, de titel van de categorie waarin de deelnemer heeft gescoord, de datum tot wanneer je toegang hebt tot deze resultaten en de score van de deelnemer. Zodra je klikt op een meetresultaat kun je zien waar deze score op gebaseerd is.