Checkout pagina aanpassen

Tijdens het uitvoeren van een betaling komt de deelnemer op jouw checkout pagina terecht. Hier kan de gewenste betaalmethode (iDeal of creditcard) geselecteerd worden en kan de betaling worden voltooid. Het uiterlijk van deze pagina kun je zelf aanpassen in jouw eigen Stripe-account. Dit doe je als volgt:

1. Log in bij Stripe met jouw eigen Stripe-account.
  2. Ga in het linkermenu naar Settings
  3. Scroll naar beneden tot je onder het kopje Business settings de optie Branding ziet staan. Klik hierop.
  4. Vervolgens kun je een aantal zaken inpassen op de checkout pagina:

1. Icon: een 1:1 logo dat in het tabblad wordt getoond
    2. Logo: jouw bedrijfslogo
    3. Background (onder Customize): de kleur van de achtergrond.
    4. Button (onder Customize): de kleur van de knop waarmee de betaling voltooid wordt.

Binnen Stripe zie je kun je tijdens het aanpassen van de kleuren een preview zien van de checkout pagina op zowel mobiel als desktop, waardoor je in één oogopslag kunt zien hoe jouw wijzigingen uiteindelijk getoond worden op de pagina.

Klik op Save om jouw wijzigingen op te slaan.