Berichten versturen

Het is mogelijk om via professional accounts een bericht te sturen aan de deelnemer. Dit kan bijvoorbeeld om extra toelichting te geven op een loopbaangesprek of om specifieke vervolgacties op te schrijven die zijn voortgekomen uit een health check.

Om deze berichten te versturen, doorloop je de volgende stappen:

1. Als eerst moet het professional account zijn aangemaakt en moet de professional zijn toegewezen aan de deelnemer aan wie het advies moet worden gegeven.
  2. Vervolgens log je als professional in via het professional account.
  3. Zoek de deelnemer op via het zoekveld in de overzichtspagina van al je contact personen. Klik op de naam van de deelnemer en aan de rechterkant verschijnt er informatie van de deelnemer.
  4. Bij de informatie staat de knop Nieuw bericht. Klik hierop en er opent een nieuw menu.
  5. Geef eerst aan naar wie het bericht moet worden verstuurd:
    1. Privé bericht naar deelnemer: het bericht wordt alleen naar de deelnemer gestuurd en is niet zichtbaar voor anderen.
    2. Professionals (en deelnemer) in [WORKFLOW]: het bericht wordt gedeeld met alle andere professionals die aan de deelnemer zijn gekoppeld i.h.k.v. de workflow. Ook als je alleen naar deze professionals een bericht wilt sturen (zonder dat deze zichtbaar is voor de deelnemer) kies je voor deze optie.
  6. Vervolgens geef je aan wat voor type bericht het betreft:
    1. Bericht: het bericht is zichtbaar voor de deelnemer.
    2. Interne notitie: het bericht is niet zichtbaar voor de deelnemer. Hierdoor kun je bijvoorbeeld notities achterlaten voor jezelf of voor andere professionals.
  7. Voer vervolgens de titel van het bericht in en de inhoudelijke tekst van het bericht.
  8. Indien gewenst kun je ook een bijlage uploaden bij het bericht. Handig als je bijvoorbeeld een pdf met de uitslagen van een bloedonderzoek wilt delen.
  9. Wanneer je klaar bent met het bericht, klik op Bericht versturen om de deelnemer op de hoogte te brengen.

Het bericht staat nu bij het account van de deelnemer. Als de deelnemer inlogt staat er nu rechtsboven een envelop met een melding. Wanneer de deelnemer op de envelop en op het bericht van de professional klikt, opent het bericht aan de rechterkant van de deelnemer.  De deelnemer kan vervolgens in het witte tekstvlak een reactie sturen op het bericht van de professional.

Updated on January 18, 2021