Artikelen

Artikelen, ofwel Articles, zijn handig voor het tonen van teksten en informatie. Artikelen kunnen op veel verschillende plekken binnen het dashboard worden getoond.

Hoe maak je een artikel aan?

Om een artikel aan te maken ga je naar het linker menu en klik je op Content. Vervolgens klik je op Article. Hier zie je een overzicht van al jouw artikelen. Voor het aanmaken van een artikel klik je op Add new article. Vervolgens kom je op het scherm waarbij je de artikel informatie kunt aanmaken.

• Titel: de naam van het artikel voor intern gebruik
  • Label: de naam van het artikel die aan de medewerker wordt getoond.
  • Description: de inhoud van het artikel.
  • Preview Photo: de foto op de kleine tegel. Aanbevolen afmetingen: 432×400.
  • Attachments: eventuele bijlagen die je bij dit product wilt toevoegen (bijv. Word- of PDF-documenten).

Waar kun je Artikelen weergeven?

Artikelen kunnen op veel verschillen plekken worden weergegeven.

• Product: wanneer er wordt geklikt op een product waaraan een artikel is toegevoegd, dan wordt het bijbehorende artikel onderaan in het product weergegeven. Om een artikel toe te voegen aan een product  ga je naar Content en vervolgens naar Products. Klik op het product waar je een artikel aan wilt toevoegen. Vervolgens klik je op Show added articles en op Add article. Vink het artikel dat je wilt toevoegen aan en klik op Add article.
  • Measure Content: Een artikel wordt in een measure content getoond wanneer de bijbehorende vraag is beantwoord, ongeacht het antwoord dat is gegeven. Om een artikel toe te voegen aan een measure content ga je naar Research en klik je op Measure content. klik vervolgens op de measure content waar je het product aan wilt toevoegen. Klik op Add article, vink het artikel dat je wilt toevoegen aan en klik op Add article om het artikel toe te voegen.
  • Range: Artikelen kunnen ook op range niveau worden toegevoegd. Het artikel wordt dan alleen bij specifieke range weergegeven. Zorg ervoor dat voor je een artikel toevoegt aan een range, dat de range is toegevoegd aan een measure content. Om een artikel toe te voegen aan een range ga je naar Research en klik je op Measure content. Klik vervolgens op de measure content waar de gewenste range zich in bevindt. Onder het kopje Ranges zie je een overzicht van alle rangen binnen de measure content. Bij ranges vind je onder het kopje Actions Articles. Wanneer je hier op klikt, zie je een overzicht van artikelen die zijn toegevoegd aan de gekozen range. Klik op Add articles en selecteer het artikel dat je wilt toevoegen aan de range. Klik vervolgens op Add articles om het artikel toe te voegen aan de range.
  • Widget: Een artikel in een widget weergeven is handig voor weergave in het medewerkers dashboard. Bekijk hier hoe je widgets kunt aanmaken.
Updated on May 29, 2019